this weeks new in.
@whynotblog, shoesandfriends & seuf

Det har været en meget oplevelsesrig uge, hvor jeg har været i København to gange og i Hellerup. Mandag skulle jeg til lægen med mine brødre, hvor der overfor min læge ligger en lille, sød legetøjsbutik, Gyngehesten, hvor der er de fineste ting - også til min alder faktisk. Men vi tog et smut forbi og jeg opdagede, at de havde Fjäll Räven, og som jeg har blogget om før skulle jeg købe en ny skoletaske. Farven på tasken, lilla, var forudbestemt, men jeg blev i tvivl i butikken og endte med den lilla. Men da jeg kom hjem fortrød jeg farven, da jeg havde set den røde. Så da min mor torsdag skulle til Hellerup igen tog hun den med igen og byttede den. Den er virkelig fed i rød/"ox red", og den er ikke så udbredt i forhold til sort, blå og army. Men min mor havde også været et smut forbi Soho Shoes torsdag og købte et af mine mest ønskede cravings, Shoe Biz Nubuck ballerinaerne. De er super lækre, men de er for store i 39... Så jeg skal bytte dem til 38 mandag, så jeg kan få dem med til Rom på torsdag (!!). Men onsdagen og torsdagen stod i Københavns tegn, hvor jeg tilbragte en masse tid ved Pisserenden. Jeg har længe villet tjekke Wasteland ud og med en hel dag i København fik jeg tjekket den igennem. Jeg havde desværre ikke så mange penge, da jeg sparer sammen til Roskilde og Northside. Men jeg fik købt mig en rigtig fed T-shirt til 150,- som kommer på bloggen en dag. 
Endnu mere sjov venter forude. I går startede påskeferien med HTX fest, i dag stod den på bryllupsfotograf-job og i morgen holder vi min 99 år gamle oldemors fødselsdag. Den næste uge bliver dejlig og rolig. Jeg kan mærke det bliver en god ferie.

2 kommentarer:

Minna sagde ...

fedt, at du blogger billede af wasteland. Har netop været derinde (bor lige ved siden af) og synes den er virkelig nice. Tasken har jeg også selv og er sikker på du vil blive glad for den. (det er nice at have den i en mere speciel farve). din blog virker ikke ringe, overvejer kraftigt at følge, måske vil du gøre det samme?? :-)
www.laesnubare.blogspot.com

Emma sagde ...

Wasteland er en virkelig fed butik, ja. Og Ox Red er virkelig lækker fordi den er så speciel. :-)
Og tusind tak, og jeg kigger da lige forbi din blog. :-)