how are you doing, northside?!

@ Mikkel Kallehauge + my copyright

Northside var helt igennem fantastisk! Vi havde høj sol, meget få skyer, én kort regnbyge, en masse fulde, glade mennesker og de lækreste kunstnere! Men at se Band of Horses var det største på hele festivalen for mig. De spiller lækker, rå sydstatsmusik, hvor The Funeral, Is There A Ghost og No One's Gonna Love You er nogle af deres meste berømte og elskede sange - de spillede alle tre. Det var... fantastisk.
Jeg tog jo som sagt derover om lørdagen, og efter 3 timer i tog gik jeg en tur på Strøget. Der faldt jeg over tre lækre LP'er til en tier stykket, en bikini-top, som sidder helt perfekt, og et par sandaler til Roskilde til en tyver. Så stod den ellers på at læse op til fransk, og søndag morgen kl. 11.40 stod Louise og jeg ved Ådalen i Århus på vej ind til Northside. Da vi blev lukket ind stod den på 10 timer i, som sagt, lækkert vejr og dejlige omgivelser, og vi var begge enige om, at selvom det koster ekstra med transporten er det klart det hele værd.
Northside, vi ses næste år!

7 kommentarer:

christina sagde ...

hvor lyder det bare fedt!!

Nicoline. sagde ...

Superfine billeder - og rigtig fin taske :D

Louise sagde ...

Tror jeg så dig på et eller andet tidspunkt!

Emma sagde ...

De fire første billeder tilhører Mikkel Kallahauge, der var fotograf ved søndags koncerter <3 Men mht. tasken, så tak! :-) Den er mega lækker!

- Og Louise, jeg så lige din blog, og ham du står ved siden af på det første billede så jeg flere gange, så har helt sikkert også set dig. ;-)

Nanna sagde ...

Din taske er så fed :D

Hvor er den fra??

Emma sagde ...

Asos. :-)

Nanna sagde ...

Tak :D

Så også et billedet af dit værelse formegentlig :)
Også super hyggeligt..