Jeg er mere end tilfreds med min første skoledag i 2.g. Natten til i dag sov jeg hos Philip, og vi fik kun 7 timers søvn pga. vi begge var så opsatte og spændte på i dag. Klokken lidt over 06 lavede den søde fyr pandekager til morgenmad. Allerede dér starter dagen helt okay! Jeg skulle møde kl. 10, så havde tid til at komme hjem og klæde om, hvorefter at ankomme til busstoppestedet 10 minutter for tidligt. Det hele gav gnister fra sig, da jeg igen trådte ind af hovedindgangen og mødte velkendte ansigter! Jeg havde jo set en del til festen i fredags, men det er noget helt andet at være på skolebænken sammen - selvfølgelig. Allerede lidt over 11 havde vi fri, hvor jeg fik set Philip igen (igen igen). Jagten på flere velkendte ansigter blandt putterne gik i gang i kantinen, hæ hæ.
Derefter havde vi i min klasse aftalt at mødes ved "plænen", hvor vi drak lidt, hyggede og fik snakket om vi T'ere nu gør, ikke, Michael? Senere fandt vi nogle putter ved havestolen og slog os ned. Der gik dog ikke længe før en god del var gået, og Philip fik den idé at tage med mig hjem, så han kunne fråde slik og underholdes mens han malede.
Nu sidder jeg så og overvejer stærkt at sove. Jeg skal alt for tidligt op i morgen til en samf time, som jeg nu egentlig glæder mig til. Åh ja.

Ps. Er jeg den eneste der lagde mærke til solen, der tittede frem bag skyerne i dag?


1 kommentar:

Sofie Louise sagde ...

Hej, jeg kan se du har skrevet på min salgsblog vedrørende den transparente top fra weekday. Jeg ville bare informere dig om at jeg nu har lagt et billede ud af den i fuld længde :)

- Sofie Louise

http://so-many-shades-of-white.blogspot.com/