Kære læsere.
Jeg har længe grublet over bloggen. Jeg er her for tiden meget presset med en hel del lektier, så mit fokus skal heller være på dem end på min blog, da 2.g bliver et langt, hårdt år, jeg vil have gode karakterer i. Jeg ved ikke hvornår jeg blogger igen, men jeg sletter den ikke (!!), og jeg lover at jeg nok skal komme igen. Det er jeg helt sikker på jeg gør.
Jeg vil anbefale nogle blogs til jer som det sidste (i noget tid):
Tænkeboksen - kender I den? Jeg mødte faktisk Roxanne på Roskilde, og hun er en rigtig sød pige. Jeg må ærligt indrømme at siden jeg begyndte at blogge har denne blog været min yndlings. Hun er ikke endnu en af de modeblogs, som efter min mening er blevet (meget) kedelige. Hun blogger om alt fra musiks farve til filmanmeldelser. Jeg kan klart anbefale søde Roxanne!
Jeg er vild med typer der tør skilde sig ud. Jeg er ikke helt nået så langt endnu, men jeg ville ønske jeg var så god til det som Gina. Kingdom of Gina er også en af mine of-all-time blogs. Mange af hendes indlæg er med hendes (lækre) tøjstil i forskellige stillinger og former for billeder. Hun er en meget inspirerende person, og jeg er helt sikker på at jeg ikke er alene om at synes rigtig godt om hende!
Jeg fandt Ragged Woods for længe, længe siden og alligevel har hun kun 50 læsere i dag. Det forstår jeg simpelthen ikke... Jeg er vild med Sarah's stil mht. billeder, tøjsmag og frisurevalg. Der noget over bloggen, der er mig bekendt, og jeg er vild med den - især billeder.

Jeg er ked af jeg forlader jer for en stund, men jeg håber mine yndlingsblogs kan gøre godt.

Hugs,
Emma

3 kommentarer:

Sarah sagde ...

tusind tusind tusind tak for de pæne ord! Det har klart reddet denne grå torsdag! Men trist at du forsvinder for en stund, din blog er nemlig så hyggelig - og held og lykke med 2.g!

Mathias sagde ...

Kommer til at savne dig. Held og lykke med 2.g!

Emma sagde ...

Anytime, Sarah! Jeg er glad for du blev reddet fra de kedelige, grå dage. :)
Jeg regner stærkt med at komme igen en dag, men kan mærke, at jeg ikke kan leve op til de forventninger man begynder at få efter så lang tids blogging... Men tak, og held og lykke med 3.g!

Tak Mathias. Jeg kommer til at savne dine kommentarer. :)