Okay, (også) pga. skolens net har været nede, så har jeg haft svært ved at blogge, da jeg altid skal ét eller andet efter skole. Jeg er intet overskudsmenneske mere - og det piner mig. Jeg vil kunne være fri og filme og tage billeder igen........... ØV.


MEN jeg har et projekt. Min billedkunst lærer fra 1g vil gerne have jeg skal lave nogle videoer der skal vises på skolens Smartboards ved indgangen. Jeg mangler en smule inspiration, så hvis I har en idé eller et ord, der kan hjælpe, så skriv skriv skriv!

6 kommentarer:

Blog By Me sagde ...

viser du allerede den der "colors of pain"? Eller du ved, den der du lavede, da vi havde projekt :-) ? For den er jo vildt god :-)

Anonym sagde ...

Ast her: totally agree med Sascha, den er amazing! men måske skulle man lige sikre sig at philip er okay med at blive smidt på storskærm i undertøj...

Emma sagde ...

Var også min første tanke, og spurgte Philler, men må ikke, hvilket man jo godt forstår... NYE IDEER!

What's On My Mind sagde ...

Hm... lav nogle videoer med folk fra skolen? Folk stopper jo helt klart op hvis det enten er dem selv der bliver vist, eller nogle de kender? You know lidt ligesom de der 1.T videoer du lavede (forresten, hvad med 2.T videoerne? ;-))
Men mega fedt at du har gang i det projekt med Anders!

Emma sagde ...

Lyder som en god idé. ;)
Jeg må også komme i gang med 2T-videoerne!

What's On My Mind sagde ...

Ja du må ;-) !