Som først nævnt havde jeg lidt problemer mht. at komme i gang med mit billedkunst projekt. Jeg havde, som nogle af mine klassekammerater kommenterede, den perfekte video til opgaven. Men da den indeholder bar hud og intimitet (og to gode venner) så ville jeg ikke vise den offentligt. Derfor har jeg leget med diverse ideer. Jeg vil gerne have fokus på farver, hænder og detaljer. Desværre har jeg hverken statister eller tid til at gøre disse ideer en realitet. Når skolen begynder igen vil jeg lige hive fat i nogle mennesker og sætte noget i gang.
Men denne video er mit første projekt. Billederne er fra sidste år, da min klasse lavede kreadag. Vi skulle dekorere en stol på vores egen måde. Min ide var at gøre processen sort/hvid og da afsløre farverne til sidst, så man dannede sit eget indtryk af farverne til at starte med.
Jeg vil meget gerne høre jeg helt ærlige mening, hvis I har tre minutter.

2 kommentarer:

Blog By Me sagde ...

den er så fed emma!!
meget bedre end dem der allerede bliver vist på skolen :-) Håber virkelig du laver nogle flere!

Emma sagde ...

Tak Sascha <3 !! Jeg er glad for du kan lide den, da du er en af dem der skal se dem på projekteren, forhåbentlig. ;)) Jeg vil klart fortsætte! Havde helt glemt hvor fedt det er!