Student - Student 2013. Så skete det. Efter 3 års hårdt arbejde på gymnasiet, så blev jeg endelig student - med 7-tal i huen, hvilket var lidt øv, men så igen; tre 12-taller i hhv. skriftlig dansk, mundtlig biologi og AT om Christiania! Jeg er glad - jeg er lykkelig; det er helt igennem fantastisk, at det endelig skulle ske; og at slutte det hele af med vogntur, studentergilder og Roskilde er blot prikken over i'et! Nu har jeg fritiden til at kunne fokusere på mere konkrete fag/emner, som jeg personligt finder interessant og nye, anderledes oplevelser. Ikke mere matematik, dansk, religion, historie, eller engelsk - ikke længere en stabil, fast hverdag!

Men alt imens det er fantastisk og afslappende at være student, er det også nervepirrende og lidt uhyggeligt. Jeg er alene. Jeg har ikke min klasse i ryggen; jeg kan ikke kontakte dem om hjælp eller råd om diverse fag eller opgaver - jeg er alene. Jeg er alene, når jeg træder på Kunsthøjskolen d. 18. august, jeg er alene, når jeg tager til Australien næste år, og jeg er alene i al tiden efterfølgende... Dét er overvældende. Og det er mærkeligt, at sommerferien ikke fuldt ud består af samvær med sine klassekammerater eller venner - det havde jeg næsten regnet med, for jeg ser dem jo ikke efter sommerferien... Jeg savner dem. Allerede nu. Og jeg håber inderligt, at vores små aftaler om at tage til stranden, i byen eller lign. stadig holder - for det er surrealistisk andet...

Tak for de bedste år, tossede, talentfulde 3.t'ere! Den barske virkelighed har hælet sig ind på os - men vi skal nok klare det.


Ps. til C2C-koncerten kom en pige op til mig og sagde, at hun læste min blog - jeg vil sige mange tak, og at din kommentar har givet mig lysten til at blogge igen. Tak!

3 kommentarer:

hende C.. sagde ...

Årh så stemningsfuldt. Det lyder fedt med kunsthøjskole og Australien; noget jeg glæder mig til at høre om.
Jeg forstår det skræmmende ved det, men det er også så fandens godt for os mennesker.

Emma sagde ...

Jeg glæder mig også som bare pokker! - Ja, det er sandt!

Emma sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.