FREDAG 12/9 SYDNEY DAG 1

Torsdag aften er ifølge de universitetstuderende her på Varsity party day no 1 (efterfulgt af lørdag), og det betød så, at mine tre søde veninder (fra venstre), Matleena, Cecilie og Leigh, havde slemme tømmermænd, da vi skulle flyve mod Sydney fredag klokken tre. Til forskel fra dem tog jeg tidligere hjem og havde derfor nemmere ved at forbedre min kulør på diverse stationer mod Brisbane lufthavn. 

Vi ankom omkring klokken syv til vores hostel, 'Summerhouse Backpackers', som ligger i den del af Sydney, der kaldes Woolloomooloo (held og lykke med udtalelsen!) Det var et rigtig backpacker-place med kakkelakker i microbølgeovnen og sure hostel-roomies, men vi var der knap nok, så ingen kvaler over det!

Vi tog direkte ud efter at have lagt vores ting på vores retmæssige sovepladser, og vi fandt den her hyggelige lille thai-restaurant kun 10 minutters gågang fra vores hostel, hvor vi fik sindssyg lækker mad for omkring $20 (ca. 110 kr.). Leigh og jeg tog derefter videre ud på en bar og fik et par øl med en af mine venner, Chris, som jeg mødte sidste år i Tyrkiet. Vi tog tidligt hjem og sov, da næste dag - første dag som turist i Sydney - ventede!1 kommentar:

Christina Elnif sagde ...

ej hvor pigen på det første billeder ligner Sas helt sindsygt :D hende til venstre med solbrillerne altså :D

Håber du har det rigtig fedt Ems <3