this is really cosy, oh, yes it is.

For første gang i meget lang tid har jeg haft tid til at se en veninde i den travle uge. Og det var så dejligt at have en dag, hvor det bare var ren afslapning med hende den søde Julie.
Men jeg er blevet syg - eller det har jeg været i noget tid - men det kan virkelig mærkes her til aften... Jeg ligger i min seng med "He's Just Not That Into You", varm Southern Fruit te, mit yndlings halstørklæde og sweater. Biologi og engelsk skal lige læses, men så er det tidligt i seng og sove sygdommen ud. OG så ligger jeg da lige og glæder mig til, at jeg om 16 dage er i London. Jeg har tjekket Zara's online shop ud og har set, at man sparer over 100 kr ved at købe i London, og deres nye forårskollektion er rimelig lækker. Jeg glæder mig, glæææder mig. Hvordan var jeres dag?

5 kommentarer:

Thea sagde ...

Fin blog du har dig!
Du kan besøge min på fahionpieces1.blogspot.com

//Thea

Nikoline sagde ...

Ja, Zara's onlineshop er fyldt med mange lækre ting og sager! Jeg skal til London to gange senere på året. Kender du til noget derovre, som man bare SKAL se? :)

Emma sagde ...

@Tak Thea! I will. :-)

@Altså jeg har kun været der en gang før, men Oxford Street og det store center (hvis navn jeg ikke tør udtale) skal man se!
En af mine kolleger har været i London i lørdags og Urban Outfitters er vist endnu bedre i London! ... Jeg kan ikke vente! ;-)

Nikoline sagde ...

Det kan jeg godt forstå. God tur! :)

Emma sagde ...

Tak, i lige måde! :-)