bon lundi mes amis.

Weekendens videoer. 

Jeg så faktisk X-Factor i fredags, fordi min veninde, Camilla, skulle ind og danse til Rikke og Trines nummer, og jeg må sige, at de to og Patricia er virkelig cool. Jeg er vild med tvillingernes performance og deres udgave af "Love Will Tear Us Apart". Og i går aftes så jeg lige et par af Jessie J's videoer igennem. Hun er ret sej... Især i den her, "Momma knows best". Og til aller sidst; jeg sad og surfede på nogle forskellige blogs faldt jeg over den her lille film på Vimeo. Den er bare for sød!
Håber I alle sammen har haft en god weekend. Nu starter ugen jo - og husk at tage i mod den med et smil. (-;

5 kommentarer:

Emma Kirstine sagde ...

Hej :)
Jeg har lige opdaget din blog. Jeg er hel vild med den.
Jeg glæder mig til, at følge den.

Emma Kirstine
summerandwinther.blogspot.com

A STRANGERS LIFE sagde ...

Søde Æmse. Jeg kunne også godt lide Trine og Rikkes version af 'Love will tear us apart' - men ja, deres optræden druknede nok lidt i alt det store show der var blevet lavet :-)

Emma sagde ...

Jeg tror faktisk, det ville været ligeså fedt, hvis det bare havde været dem. ;-)

mathias sagde ...

Der har jeg det fuldstændig modsat. Patricias stemme passede slet ikke til Song 2. Normalt skal man op og nærmest skrig WEEHUU! Hun er meget kontrolleret og hun stod jo kun stille. Men det er sangvalgets skyld.
Og Love Will Tear Us Apart er jo en grundsten i rockmusik og det hele blev bare lidt dumt når de havde alle de dansere på scenen.

Men det er jo smag og behag.

Mathias
Tjittjat.blogspot.com

Emma sagde ...

Giver dig ret i Patricias præstation. Men selvom Love Will Tear Us Apart er en grundsten i rock'en, så er det et fedt cover. ;-)
Yes, smag og behag. :-)